Sunday, June 17, 2012

Talog – beogradska promocija


Beogradska promocija Taloga održana je 14. 06. 2012. u Supermarketu. Veče je otvorila violinistkinja Angelina Milićević koja je izvela pesmu Toxicity benda System of a Down. Zatim je urednica Emina Peruničić iznela utiske o Talogu, kako je rukopis došao do nje i kako se stvar dalje odvijala.

U nastavku večeri razgovor sa mnom vodio je Dule Nedeljković (Mamurluk) i u opuštenoj priči proveo me kroz razne teme, od onih koje se tiču pisanja Taloga, preko pisanja uopšte, čitanja, statusa knjige u savremenom društvu, romanu kao jedinom načinu slobodnog izražavanja danas, budućnosti i e-knjigama.

Na promociji Taloga su prisustvovali: Marko Pišev (talentovani pisac Fotofobije), Aleksandar Mandić (autor trilogije Kopilad bogova), Goran Skrobonja (Čovek koji je ubio Teslu), Dušan Mladenović (jedan od najvećih naših poznavalaca stripa), Pavle Zelić (strip Družina Dardaneli), Vladimir Petrović (režiser filma U redu, pobedio sam) kao i Aleksandar Ilić (druga polovina Srpskog psiha). Na promociji je bio i prvi srpski doktor horora Dejan Gul Ognjanović, koji je došao čak iz Niša.

Uz kupljene knjige, posetioci su dobili i Talog majice.

Pošto priči nikad kraja, ekipa se posle preselila u kafe u kom je razgovor nastavljen. A potom u Krug na svirku.

Sveopšti utisak je odličan. Atmosfera je bila odlična, razgovor inspirativan, ekipa sjajna. Zahvaljujem se svima koji su došli, kao i Bookingovom timu, tako i osoblju Supermarketa.

Idemo dalje!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...