Saturday, March 19, 2011

Željko Obrenović: DEVICA (prvi deo)


Uvrnula sam prekidač na vibratoru koji je smesta počeo da se džilita. Žilice utisnute u plastiku prema modelu kuratog pornićara trzale su se kao da kroz njih juri krv. Pomilovala sam plastikanca, klizeći prstima od zamišljenih dlakavih rezervoara sperme ka glaviću što je veselo skakutao u ritmu zujanja elektromotora. Alkalne duraselovke šljakale su da otplate svaki izgužvani dinar sa što sam nakon kupovine vibratora i lisica ispljunula za njih. Trebalo je da prođu dani pre no što ružičasta plastika zaštuca i umiri se.
Glumatala sam kurveštiju, mada mi nije priličilo; u halterima i čipkastom vešu, mlatarala sam vibratorom, samo kako bih postigla to što sam želela. Pantalona srozanih do butina, Karim je ležao na krevetu i kezio se. Gladio je crnog pitona koji je barem za tri prsta nadmašivalo plastičnog suparnika u mojim rukama. Navlačio ga je znalački, sa puno ljubavi: onako kako to verovatno čini svaki mužjak koji se na vreme upoznao sa prijateljem koji ga nikad neće napustiti (eventualno izneveriti). Pogotovo muškac kod kog Bog nije štedeo na materijalu.
Bili smo u Karimovom apartmanu u Narcisu, gajbi za koju je klub svakog meseca pljuvao kintu. Na zidu je visila slika iz Karimovih mlađih dana: čekinjasta potkraćena kosica, fudbalska lopta recipročna glavi pod miškom; pod drugom rukom nešto mlađi mališan – Hakim, Karimov brat. Sa izuzetkom okrnjenog keca, dva reda bleštavih zuba – zbog kojih je Karimu verovatno svako van Afričkog kontinenta zavideo – udarali su kontrast kao mrak crnoj koži. Znojem orošeno čelo, za koje se činilo da kad bi ga obrisao peškirom ono bi na njemu ostala boja imalina. Oko slike koja je jedina narušavala bolnički neintimnu atmosferu sobe, nazirali su se zarovani tragovi eksera, nagoveštavajući prethodne neuspele pokušaje bešenja slike. Šteta koju će isti tim što plaća sobu nadoknaditi čim Karim pokupi prnje i zapali natrag u svoj vigman.
Na podu: patike sa srolanim čarapama, uguranim u otvore za stopala; dres CZK, brižljivo prebačen preko naslona stolice; oveća sportska torba preko čijeg oboda se protezao izgužvani peškir. 
Na noćnom stočiću, levo od Karimove glave, poput Biblije u američkim motelima, počivao je radio-budilnik. Nogama poput džinovskih makaza, iskrojila sam dva oštra koraka do kineskog uređaja, uštekala ga u šteker i udahnula mu život. Madona se ušetala u sobu valjevskog hotela, uzdišući uz zvuke svog prvog hita Like a Virgin. Ironija me nijednog momenta nije mimoilazila. Zavrtela sam glavom, osmehnujući se za sebe. Karim je, i dalje šetajući kožuricu, upitnim pogledom propratio moju reakciju. Poput proteze za ruku, odmahnula sam vibratorom, ignorisala sam detaljnije obrazloženje crnim očima što su sevale u polumraku.
Savila sam kažiprst, urolala ga prema dlanu i zakačila ga palcem. Pokazala sam šaku Karimu. Otkrio je zube.
„Čmar“, rekoh na engleskom. Pokazala sam na rupicu što se obrazovala u središtu srolanog prsta. Desnom šakom stisnula sam vibrator čiji obim su palac i kažiprst jedva uspevali da obuhvate. „Kurac.“
„I onda kurac razjebe dupe!“, reče Karim.
Potvrdila sam glavom i gurnula plastičnu batinu ka rupici savijenog prsta. „Upravo.“ Treskala sam vibrator što je razjebavao zamišljeno dupe, poskakujući u kontrapunktu.
„Da nije veliki?“, rekoh šacujući plastikanac.
„Ma jok. Kakvi!“
„Sigurno?“
„Ma da.“
Slegnula sam ramenima. „Da ti verujem…“
„Koliki si najveći primila?“
Slegnula sam ramenima. „Bilo i je i većih, valjda.“
„Od tog?“
„Aha.“
„A od ovog?“ Preusmerio je pogled ka svojoj batini što je pretila da eksplodira od krvi nakupljene u glaviću.
„Od njega nije“, rekoh. „Definitivno, nije.“
„O čemu onda pričamo?“
„OK, kako kažeš.“ Pustila sam pljuvačku koja je, rastežući se, kliznula na vibrator. Razmazala sam je šakom, gladeći plastikanac uzduž. Madona je bila na solo deonici gde na nekoliko mirnih o-o-o-o-ooo dođe jedno glasno aahhh – poput signala da ga je primila do balčaka.
„Znaš da su pederi prvi načeli tu priču… o veličini?“
„Pederi?“, reče Karim iznenađeno. „Što pederi?“
„Zato što dupe primi duplo veći kurac od čke-pi. Nijedna žena nema realnog razloga da želi toliki…“ Pogledala sam ka komadini crnog mesa u Karimovim šakama.
„To je tačno… za dupe“, reče Karim. „Rekao sam ti da je to… Zato što ga nijedna nije… Da sa tobom…“
„Trebalo je da budeš der-pe.“ Osmehnula sam se. „Bog te predvideo za pedera.“
„Jebeš pedere“, usprotivi se Karim. „Je l’ znaš?“
„Uh. Baš si im uvalio. ’Jebeš pedere’?“
Karim je ćutao  i posmatrao kako migoljeću plastiku vlažim pljuvačkom. „Ne, stvarno. Znaš kako je to frustrirajuće.“
„Šta?“
„To. Kad riba ne može da… Kad ne možeš da ga uvališ do kraja.“
„Mogu misliti.“
„Ne, ozbiljno“, reče Karim. „Skiči ko da sam joj pocepao pičku, a nije primila ni pola. I, i svaki put treba da ga pridržavam.“
„Bog je hteo da budeš der-pe, lepo ti kažem…“
„Jebeš pedere!“, reče Karim.
„OK.” Presekla sam vazduh vibratorom. „Da počnemo…“
Karim se pridigao sa kreveta, pantalone su skliznule do zglavaka. Uzela sam lisice sa komode i dobacila mu ih.
Pogledao me je ispod oka. „Što to?“  
„Da stvari učinimo zanimljivijim“, rekoh. „Prikopčaj se za krevet.“
„OK.“ Za trenutak je oklevao, pa namaknuo lisice na ruku. „’Oću samo da ti kažem kol’ko sam… Kol’ko mi drago da smo, da sam našao nekog s kim mogu da…“
Po poslednji put sam odmerila vibrator. „Reči su suvišne…“  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...